technische gegevens

Oppervlakte en voorzieningen

De Dokzaal is ca. 210 m2

Geschatte meters binnen pilaren galerij 8x13x9
Geschatte meters buiten pilaren galerij 13x18x9

De Dokzaal is een mooie, ruime zaal met veel licht. De oude kerkzaal is in 2010 gerenoveerd en aangepast om de flexibiliteit te vergroten.

Er is goede verlichting aanwezig en ophangrails voor schilderijen.

In de Dokzaal is een keukenblokje met een kleine koelkast aanwezig. En kan koffie/thee gezet worden en er is een kleine magnetron. Koken is in de Dokzaal helaas niet mogelijk. Het keukenblok is in zijn geheel eventueel te ontkoppelen en te verplaatsen.

Op aanvraag is er krachtstroom aanwezig. Dit kost ongeveer 5,- per uur. Ook zijn er op aanvraag zo’n 75 stoelen en 8 kleine tafels aanwezig. Er is internet (kabelaansluiting) aanwezig.

 

Algemene voorwaarden

Wij willen graag onze goede relatie met onze buren behouden, er kunnen dus helaas geen feesten gegeven worden. Voor de Dokzaal geldt dat het geluid vanaf 22:00 uur op ‘huiskamerniveau’ moet zijn. Mensen mogen vanaf 23:00 uur niet meer buiten voor de deur praten/roken. De huurder draagt hier verantwoordelijkheid voor.

Er zijn langs de wanden plankjes die gebruikt kunnen worden voor het ophangen van werk. Alleen in deze balkjes en dus niet in de muren mag gespijkerd worden. De muren zijn behandeld met brand/waterwerende verf die lek kan gaan.

Voor de Dokzaal geldt dat in principe alles kan en mag als het maar in overleg met ons gaat en de zaal in dezelfde staat weer teruggegeven wordt.